Автобуси ще пътуват безплатно между Видин и Калафат на 8 юни.

...
Автобуси ще пътуват безплатно между Видин и Калафат на 8 юни.
Коментари Харесай

Безплатни автобуси Видин - Калафат за 6-тата годишнина на Дунав мост 2

Автобуси ще пътуват гратис сред Видин и Калафат на 8 юни. Инициативата е във връзка 6 години от откриването на Дунав мост 2. Изпълнителният шеф на сдружението за ръководство на моста Любомир Низамов споделя за програмата, с която ще бъде  отбелязана годишнината:
" Ще осигурим рейсове за всички жители, които желаят да се разходят от Видин в Калафат и от Калафат във Видин. Имаме три написания - 08:30 часа ще тръгне от Видин, 09:30 - от Калафат, 10:30 - от Видин, а последните от Калафат са в 15:30 часа ".
Низамов разяснява пред радио Видин, че пътуването  е провокирало огромен интерес измежду локалните хора и заради това се прави наново. " На хората им е прелестно да се разходят, някои нямат опция да прегледат Калафат или назад - от Калафат за Видин, тъй че това е една опция да се разходят в отсрещния град ".
Програмата за 6-тата годишнина на Дунав мост 2 планува на 14 и 15 юни баскетболен шампионат и бънджи скокове .
Трафикът по Дунав мост 2 продължава да нараства, само че с по-малки темпове спрямо предходните години. Най-голямо е придвижването в летните месеци, в сезона на отпуските - август и септември. Между 2 400 и 2 800 автомобила минават дневно в двете направления .  Новото мобилно приложение на Дунав мост Видин-Калафат към този момент се употребява от доста водачи, които с него могат да се осведомят за дължината на опашката и времето за изчакване. Информацията се актуализира на всеки 2 часа, прецизира Назимов.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР